Gul, rosa och grön super smoothie

Veg Food & Vegan Desserts, Smoothies, Juices & Drinks, Raw Food & DessertsGul, rosa och grön smoothie - det vill jag bjuda på idag. Smoothies är fantastiska på många sätt; de ger dig vitaminer, näring, de mättar och är ett perfekt mål att äta mellan måltider, efter gymmet eller en het sommardag när du vill ha något svalkande. Det jag inte tycker om är att se att folk dricker smoothies - endast - för viktnedgång. Så nu i januari när många har startat igång sina nyårslöften som inkluderar vikt- och kroppsförändringar, så vill jag bjuda på tre olika recept för ett annat syfte. Syftet för att boosta din kropp och hälsa. För dessa smoothies har alla varsin superfood krydda som verkligen kommer boosta din kropp och få dig att må bättre i vintermörkret. Läs vidare för att veta mer!Vi har tre olika smoothies i tre olika färger. Varje smoothie består av ett antal olika frukter och bär, men dessutom varsin superfood-krydda. Det enda du behöver göra för att få till dessa super smoothies, är att mixa ingredienserna och sedan... njut! (Alla mått på ingredienserna är ungefärliga)

Gul - ca 1/2 fryst banan, 1 dl mango, 1 dl apelsinjuice och 1/2 tsk gurkmeja. I denna gula smoothie använder vi oss av gurkmeja. Gurkmeja är bra antiinflammatoriskt och har även visat sig vara bra vid ledbesvär och kan motverka inflammationer.

Grön - ca 1/2 kiwi, 1/2 fryst banan, 1 päron, en näva färsk spenat, 1/2 tsk grön spirulina. I denna gröna smoothie använder vi oss grön spirulina. Spirulina är alger som malts ner till pulver, och detta pulver är rik på fykocyaniner som förebygger cellskador. Den är även en bra källa till B-vitamin samt väldigt proteinrik.

Rosa - ca 1/2 fryst banan, 1 dl röda/rosa bär, 1/2 apelsinjuice, en nypa äkta vanilj, 1 tsk acaipulver. I denna rosa smoothie använder vi oss av acaipulver. Acaibäret är otroligt antiinflammatoriskt - till och med mer än bär - och är mycket bra för immunförsvaret.

Did you make this recipe?

Tag @100kitchenstories on instagram and hashtag it with #100kitchenstories so I can see it!__________________________________________________________________________________________________


Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left, at the bottom of the menu.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vad läskande och goda de ser ut
nouw.com/sweetwords
EllinorBakar
EllinorBakar,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229