Grekisk yoghurt med valnötter, agavesirap, granatäpple och passionsfrukt

Veg Food & Vegan Desserts, Breakfast Bowls & Jars, Breakfasts



Efter massvis med sötsaker och gottigott den senaste månaden så kan jag inte säga att jag direkt slutar äta de, men att dra ner på gottigott är det dags att göra. Jag har saknat grönsaker, frukt och fräsch mat. Denna frukost är just det - fräsch - och påminner om den typiska grekiska frukost vi så ofta åt i Grekland under somrarna med grekisk yoghurt, honung och valnötter. Idag har jag gjort en sådan, veganiserad variant, och med frukter som är i säsong just nu.









Till frukost har jag idag alltså vegansk tjock yoghurt (från Oatly), agavesirap, valnötter, granatäpple och passionsfrukt. Enkelt och så gott!








Did you make this recipe?

Tag @100kitchenstories on instagram and hashtag it with #100kitchenstories so I can see it!



__________________________________________________________________________________________________






Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left, at the bottom of the menu.



Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229